Дзюдоїсти з Австралії звернулися до Путіна з проханням про заступництво

Дзюдоїсти клубу Ulverstone з австралійського штату Тасманія звернулися до російського президента Володимира Путіна з листом, в якому попросили про заступництво і допомогу на чемпіонаті світу в Ріо-де-Жанейро. За словами головного тренера клубу Кріса Палмера, рішучість Путіна надихає тих, хто відвідує тренування.

«Його не хвилює те, що хтось вважає, що він робить щось неполіткоректне. Він просто це робить. У нашому клубі ми намагаємося дотримуватися тієї ж філософії. Якщо нам треба прийняти рішення про те, щоб щось зробити, ми просто приймаємо його. Нас не особливо турбує політкоректність», – розповів Кріс Палмер.

Він також повідомив, що у випадку, якщо клуб не отримає відповіді на лист в Кремль, його спортсмени будуть використовувати інші шляхи для того, щоб обговорити цю пропозицію з Путіним. Зокрема, вони планують звернутися до російського президента через Європейську федерацію дзюдо.

Related Post

Нагадаємо, глава російської держави Путін отримав з дзюдо восьмий дан з десяти, а також написав книгу з дзюдо і відеопідручник разом з легендарним японським дзюдоїстом Ясухіро Ямасітою.

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment