fbpx
Політика

Російський політик: “Слова Лаврова нічого не значать”

Глава російського зовнішньополітичного відомства Сергій Лавров виступив у ролі шоумена зі своїми недавніми заявами. Як заявив голова Російської об’єднаної демократичної партії «Яблуко» Сергій Мітрохін, слова російського міністра не варто розглядати серйозно.

«Лавров такий, він став шоуменом. Він уже став економістом і виступив із заявою, що російська економіка не обвалиться при падінні рубля. Таким чином, він вважає себе фахівцем у всіх областях. Чесно кажучи, важко ставитися до його заяв з якоюсь серйозністю, тому будемо чекати, що скаже завтра Володимир Путін. Ось це буде досить серйозно. Якщо він закріпить слова Лаврова, тоді можна чогось чекати. А тільки слова Сергія Лаврова нічого не означають. Лавров сьогодні може говорити одне, а завтра – протилежне», – прокоментував ситуацію російський політик.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

На думку Сергія Мітрохіна, керівництво Російської Федерації має змінити свою політику в Україні, щоб пом’якшити санкції, але робити цього, швидше за все, ніхто не буде.

Читайте також: