fbpx
Шоу-бізнес

Співак Прохор Шаляпін розлучився з Ларисою Копьонкіною

Співак Прохор Шаляпін через рік після весілля офіційно розлучився зі своєю літньою дружиною Ларисою Копьонкіною. Причиною тому послужив любовний зв’язок виконавця з молоденькою Анною Калашникової та її вагітністю. Новину про розлучення озвучила сама Лариса Копьонкіна в ефірі програми «Пусть говорят». Вона заявила, що не тримає зла на свого чоловіка і бажає йому щастя. Також бізнес-вумен обдарувала Прохора і його молоду обраницю подарунками. Співакові дістався дорогий махровий халат з його ім’ям і прізвищем, а Ганні Калашниковій – свідоцтво про розлучення з чоловіком.

«Анечка, спеціально для тебе я оформила розлучення. Тримай, це мій тобі подарунок. Я вважаю, що Прохор повинен зробити пропозицію Ані. Нехай вони одружаться. Я його відпускаю з чистим серцем. Ось що я хочу сказати», – сказала Лариса Копьонкіна, вручаючи вагітній Ганні Калашниковій документ.

У свою чергу дівчина попросила вибачення у екс-дружини Прохора Шаляпіна: «Я хотіла б вибачитися перед Ларисою. Що я можу сказати? Ми з Прохором молоді і нам хочеться жити. Я зараз у такому становищі, що вся грязь, яка на мене ллється, не має для мене ніякого значення. Для мене зараз є дещо важливіше. Я щаслива, тому що стану мамою. І що Прохор визнав це батьківство, поступив благородно».

Читайте також: