fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Семенченко: Ніякої гуманітарної катастрофи на Донбасі немає

Ніякої гуманітарної катастрофи на Донбасі немає. Цю інформацію спеціально поширюють деякі російські телеканали, щоб посилити і без того складну ситуацію в країні і мати можливість відправити черговий «гумконвой» з Росії. Про це заявив народний депутат України від партії «Самопоміч» Семен Семенченко під час брифінгу в Українському кризовому медіацентрі.

«Існують дві паралельні реальності: перша паралельна реальність, вона йде по окремих телеканалах і російському ТБ, в якій бідні жителі Донбасу змушені залишатися у своїх будинках в Донецьку, вони недоїдають, і тільки гуманітарний конвой фонду Ріната Ахметова допомагає їм врятуватися від голодної смерті», – заявив нардеп. Друга реальність, за його словами, пов’язана з «порожніми» прилавками магазинів і нестачею продуктів харчування.

«Магазини в Донецьку повним повні, працюють всі торгові мережі, є можливість для людей, які готові підняти свій… своє тіло і приїхати в місто Слов’янськ для оформлення пенсій і отримувати її, проживаючи потім у Донецьку. І ніякої там гуманітарної катастрофи зараз немає», – заявив Семен Семенченко .

Семенченко: Гуманітарної катастрофи на Донбасі немає (відео):

Читайте також: