fbpx
Політика

Потрібно покласти край постійним перервам у роботі парламенту, – Ігор Луценко

Народний депутат України від партії «Батьківщина» Ігор Луценко вважає, що регулярні перерви в роботі парламенту вже починають виходити за рамки пристойного. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

 «У Раді все вирішують керівники фракцій і груп, вирішують кулуарно. Тому для того, щоб була в них можливість порадитися і домовитися, робляться ці паузи. Рішення приймаються не в сесійній залі, а поза нею, в дорадчих кімнатах, без світла і без свідків. Деяким треба радитися з Банковою, комусь – зі спонсорами», – зазначив він.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Саме тому, за його словами, сесійна зала працює як штучна театральна сцена, де відтворюють заздалегідь підготовлені сценарії.

 Ігор Луценко переконаний, що якщо всі ці перерви скоротити, то буде тільки краще.

 «У нас немає підстав не працювати, не обговорювати все в сесійній залі, щоб відразу приймати рішення», – підкреслив він.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Як вважає нардеп, активістам слід розвернути зараз кампанію проти нинішнього стилю роботи парламенту, постійних перерв і прямого нехтування регламентом.

Читайте також: