Європа боїться Путіна з ядерною кнопкою, – Каспаров

Багато дій російського президента Володимира Путіна сильно нагадують дії, які відбувалися в гітлерівській Німеччині в 30-40 роках. Але сьогодні Росія не володіє ні потенціалом Третього рейху, ні потенціалом Радянського Союзу. Але головне, у Росії абсолютно немає союзників, які готові підтримати країну у всіх її діях. Навіть офіційні союзники Володимира Путіна Нурсултан Назарбаєв і Олександр Лукашенко живуть у постійному страху за цілісність своїх територій, на інтерес до яких неодноразово натякав російський президент. Захід же лякає наявність ядерної кнопки в руках у Путіна. Про це в ефірі «Шустер LIVE» заявив російський опозиціонер і чемпіон світу з шахів Гаррі Каспаров.

«Цілком очевидно, що Путін ізольований, але різниця в тому, що він один, у нього є ядерна кнопка і йому (захід, – ред.) нікуди подітися», – заявив політик.

Related Post

На думку Гаррі Каспарова, західні санкції проти Росії могли бути набагато жорсткішими. Але їхнім об’єктом повинен бути не особисто Путін, який вже спалив за собою всі мости, а боягузлива "російська еліта", російський середній клас і російський народ, які повністю підтримують анексію Криму і військове втручання у внутрішні справи України. Поки прості росіяни на власній шкурі не відчують всі «принади» санкцій, напружена ситуація з місця не зрушиться.

Гаррі Каспаров про санкції проти РФ (відео):

Leave a Comment