Дмитро Тимчук не голосував за Кабмін через створення Мінінформації

Народний депутат України від партії «Народний фронт» Дмитро Тимчук повідомив про те, що він, як і деякі його колеги, не голосував за новий склад уряду через створення Міністерства інформаційної політики. При цьому він звернув увагу на те, що до спікера парламенту Володимира Гройсмана кілька разів зверталися з проханням винести питання голосування за главу цього відомства за рамки «пакетного» голосування, однак той проігнорував їх.

 «У підсумку влада просто скористалася об’єктивною необхідністю термінового формування уряду для того, щоб пропхати створення чергової «годівниці» – замість того, щоб розібратися, чому маса інструментів інформполітики, що існують у державі на сьогодні, тупо не працюють», – написав Дмитро Тимчук в Facebook.

Related Post

 Також Дмитро Тимчук зазначив, що ніхто так і не пояснив, які конкретно функції і завдання має виконувати дане відомство.

 «Таким чином, в «пакеті» парламент заодно проголосував за кота в мішку, знаючи про нову структуру лише те, що комусь знадобилося міністерське крісло. І цей «хтось» це крісло отримав. А заодно звалив на бюджет необхідність годувати черговий табун дармоїдів», – констатував він.

Leave a Comment