fbpx
Політика

Дмитро Тимчук не голосував за Кабмін через створення Мінінформації

Народний депутат України від партії «Народний фронт» Дмитро Тимчук повідомив про те, що він, як і деякі його колеги, не голосував за новий склад уряду через створення Міністерства інформаційної політики. При цьому він звернув увагу на те, що до спікера парламенту Володимира Гройсмана кілька разів зверталися з проханням винести питання голосування за главу цього відомства за рамки «пакетного» голосування, однак той проігнорував їх.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «У підсумку влада просто скористалася об’єктивною необхідністю термінового формування уряду для того, щоб пропхати створення чергової «годівниці» – замість того, щоб розібратися, чому маса інструментів інформполітики, що існують у державі на сьогодні, тупо не працюють», – написав Дмитро Тимчук в Facebook.

 Також Дмитро Тимчук зазначив, що ніхто так і не пояснив, які конкретно функції і завдання має виконувати дане відомство.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Таким чином, в «пакеті» парламент заодно проголосував за кота в мішку, знаючи про нову структуру лише те, що комусь знадобилося міністерське крісло. І цей «хтось» це крісло отримав. А заодно звалив на бюджет необхідність годувати черговий табун дармоїдів», – констатував він.

Читайте також: