fbpx
Політика

Айваріс Абромавічус: “Мінистрів-іноземців запрошував глава АПУ Борис Ложкін”

За підбір міністрів в новий уряд був відповідальним керівник Адміністрації президента України Борис Ложкін. Як повідомляє «Апостроф», таку заяву зробив новопризначений міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус.

«Підбором персоналу для цього молодого, прозахідного, технократичного, реформаторського Кабінету міністрів займався особисто Борис Ложкін», – прокоментував ситуацію Айваріс Абромавічус.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Як повідомлялося раніше, до складу нового Кабінету міністрів, який був затверджений Верховною Радою 2 грудня, входять відразу три іноземці. Йдеться про громадянку Сполучених Штатів Америки Наталію Яресько (міністр фінансів), громадянина Литви Айварасу Абромавічуса (міністр економічного розвитку і торгівлі) та громадянина Грузії Олександра Квіташвілі (міністр охорони здоров’я).

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

До слова, в день призначення на посади всі троє іноземців за указом президента Петра Порошенка отримали громадянство України.

Нагадаємо, що міністри-іноземці відмовилися від свого другого громадянства.

Читайте також: