fbpx
Окупація Криму

У Криму знайшли спосіб, як обійти закон, що забороняє продаж алкоголю

У анексованому Криму після того, як окупаційна «влада» ввела заборону на реалізацію алкогольної продукції в нічний час, активно почали торгувати самогоном і самогонними апаратами. Так, нещодавно прямо в центрі Керчі почав працювати магазин, в якому продають все необхідне для самогоноваріння. Як повідомляють «Крим.Реаліі», подібні торгові пункти почали свою роботу в Сімферополі та Феодосії.

Як кажуть покупці таких магазинів, по неділях точки продажу не працюють, проте в будні дні там завжди є відвідувачі. Більше того, у компанії, яка відкрила своє представництво в Криму, є власний інтернет-сайт, де кожен може знайти необхідну інформацію про самогоноваріння, а також зробити замовлення самогонних апаратів за ціною від трьох до тридцяти тисяч рублів. Тут же продають спиртові дріжджі та літературу за рецептурою.

Раніше повідомлялося про те, що з 23 листопада на території окупованого Криму вступив в дію закон, що обмежує продаж алкоголю. Відповідно до закону, роздрібний продаж алкогольної продукції заборонений з 23:00 до 10:00 години.

Читайте також: