fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Охлобистін під час візиту в Донецьк: “Треба брати Київ”

Слідом за російським актором Михайлом Пореченковим на територію окупованого Донецька прибув інший відомий російський актор Іван Охлобистін. Візит Охлобистіна до терористів, які орудують в даний момент в місті, відбувся вчора, 30 листопада. Як заявив сам російський діяч культури, мета його візиту – презентація нового фільму та підтримка так званих «новоросійців».

Перебуваючи в одному з донецьких храмів, російський актор Іван Охлобистін заявив, що в Росії майже всі висловлюють підтримку так званій «Новоросії», а ті «рідкісні винятки», які виступають проти цього формування, є «збоченцями і покидьками».

В ході спілкування з журналістами Охлобистін просив називати його «новоросійцем». Наполягаючи на тому, що саме він є «апологетом миру», російський актор заявив, що «якщо для миру потрібно воювати, то потрібно воювати». Також з уст актора прозвучала фраза «потрібно брати Київ».

За відомостями місцевих ЗМІ, для одного з лідерів бойовиків «Мотороли» Охлобистін привіз пляшку з алкоголем, а для його дружини – шубу.

Читайте також: