fbpx
Політика

БПП і «Народний фронт» виступають за призначення Садового першим віце-прем’єром

  Фракції "Народний фронт" і "Блок Петра Порошенка" ініціюють призначення міського голови Львова Андрія Садового першим віце-прем’єром України.

 "Ми вважаємо, що всі ефективні управлінці в країні сьогодні повинні приєднатися до створення змін в рамках спільної роботи Кабінету міністрів, президента і Верховної Ради. Вважаємо, що, зокрема, для втілення децентралізації в уряді на посаді першого віце -прем’єр-міністра повинен працювати міський голова Львова Андрій Садовий, відомий фахівець у цій сфері місцевого самоврядування і якому, разом з партією "Об’єднання "Самопоміч", українці висловили значну підтримку на парламентських виборах", – йдеться в заяві керівництва фракцій "Народний фронт" і "Блок Петра Порошенка", оприлюдненій в понеділок на сайті "Народного фронту".

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Крім того, ці дві фракції підтримують ідею залучення провідних фахівців, у тому числі з інших країн, для реалізації реформ в країні. "Сьогодні Україна має унікальний шанс на швидкі і якісні перетворення. Заради цього політики повинні взяти на себе всю відповідальність за реалізацію прагнень народу, за реформи і подальшу долю країни", – підкреслюють в "Народному фронті" і "Блоці Петра Порошенка".

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 У політсилах також зазначили, що перед новим урядом стоять конкретні завдання: боротьба з корупцією, посилення енергетичної незалежності, реформа політичної системи, економічні реформи, децентралізація і реформа місцевого самоврядування.

 Як відомо, в уряді пост першого віце-прем’єра пустував з моменту призначення в червні Віталія Яреми генпрокурором України.

   Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: