fbpx
Політика

Геращенко: Російські ляльководи намагаються дискредитувати українську владу «одкровеннями від бісів і шаманів»

Один з лідерів горлівських сепаратистів Ігор Безлер на кличку «Біс» зняв відеозвернення, в якому спростував інформацію про свою загибель, а також звинуватив українську владу, зокрема Петра Порошенка, в поставках зброї сепаратистам. Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, подивившись відеозвернення лідера сепаратистів, закликав громадськість не сприймати цю маячню, оскільки таким чином путінські маріонетки намагаються дискредитувати українську владу.

«Мета інтерв’ю очевидна – інформаційна війна проти України. Завдання – продовжити зіштовхування лобами президента України, прем’єр -міністра України з народом України в цілях ослаблення опору російської агресії. Фактів – нуль цілих, нуль десятих », – написав Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Радник МВС попередив український народ, що «ляльководи з російських спецслужб відмінно знають ступінь небезпідставної недовіри суспільства до влади» і тому з успіхом «підігрівають його такими ось «одкровеннями» від бісів і шаманів».

Антон Геращенко закликав громадян завжди аналізувати подібну інформацію, враховуючи, хто саме робить заяву і який у нього може бути рівень доступу до інформації. Адже в більшості випадків працює народна система оповіщення ОБС – «одна баба сказала».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Ігор Безлер звинуватив українську владу в поставках зброї сепаратистам (відео):

Читайте також: