fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У МВС розповіли про можливе місцезнаходження сепаратиста Безлера

Один з лідерів горлівських сепаратистів Ігор Безлер на кличку «Біс» живий-здоровий і імовірно знаходиться в Ленінградській області. Про це свідчить відеозвернення сепаратиста, опубліковане напередодні в мережі.

У відео Ігор Безлер заявив: «У мережі недавно з’явилися повідомлення про те, що мене нібито «зачистили» російські спецслужби. Як бачите, живий-здоровий, аж ніяк не поранений, поруч зі мною сидить загиблий «Шаман», якого українці нібито в бою застрелили».

За словами «Біса», зараз він перебуває в «одній цікавій області, де колись Петро шведського короля побив», очевидно, маючи на увазі Полтавську область. Проте в МВС України вважають, що терорист може знаходитися в Ленінградській області.

«Щодо того, що запис інтерв’ю проводиться в області, в якій, за словами Біса, "Цар Петро шведів бив", так він не бреше. Цар Петро в ході Північної війни шведів бив в основному на території Ленінградської області. Мабуть, там Біс і проходить зараз курси підвищення кваліфікації ГРУ, давнім «замороженим» агентом якого він є. Якщо помиляюся я, нехай Біс покаже короткий відеозапис про своє перебування на Полтавщині», – напиcал радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: