fbpx
Політика

Олександр Бригинець не вірить у здатність Арсенія Яценюка провести реформи

Екс-депутат Верховної Ради України Олександр Бригинець звернув увагу на те, що сьогодні, 27 листопада, рівно 9 місяців як Арсеній Яценюк був обраний прем’єр -міністром України. За його словами, він ознайомився з програмою його уряду в ретроспективі і був здивований тим, що нічого так і не зроблено.

 «Яка з реформ Яценюка вам більше подобається? А що витворяв уряд в енергетиці та транспорті? Я розумію, що вибору у мене не було – я мав голосувати тоді, 27 лютого, за Яценюка. І зараз коаліція повинна голосувати за тих, кого як компроміс визначила сама коаліція. Але я радий, що ця чаша мене минула», – написав він у Facebook.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Як зізнався Олександр Бригинець, він не вірить у здатність Арсенія Яценюка змінити ситуацію в країні і провести реформи.

 «Він не вміє бути камікадзе. Але, як і кожна відповідальна людина, я даю йому 100 днів і утримаюся від критики до 8 березня 2015», – підсумував Олександр Бригинець.

Читайте також: