fbpx
Політика

Каплін: Нова ВР повинна приймати по 40-50 рішень в тиждень

Новообраний народний депутат України від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Каплін вважає, що на новій Верховній Раді лежить величезна відповідальність за майбутнє українського народу. І в перші сто днів роботи вона продемонструє, чи зможе чи ні змінити життя людей на краще і виконати дані раніше обіцянки.

Читайте: Турчинов відкрив урочисте засідання ВР

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«У цього парламенту є сто днів щоб довести народу, що він не просто так витратив мільярди на захист території країни і перезавантаження влади. Новий парламент повинен довести, що готовий до виконання стрімких економічних реформ. Новий парламент повинен прийняти пакет законів, передбачених коаліційною угодою», – заявив Сергій Каплін в кулуарах Верховної Ради і додав, що Верховна Рада повинна стати чітким механізмом, який буде забезпечувати плідну роботу. Плідність, на думку політика, полягає в прийнятті в середньому за тиждень по 40-50 законодавчих ініціатив.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Сергій Каплін також погрожує вивчити напам’ять текст коаліційної угоди для того, щоб стежити чи виконують нардепи всі задекларовані в документі норми.

Читайте також: