fbpx
Інновації

Будівельний ринок: як визначити професіоналів високого рівня

 Існує розхожий міф про те, що ремонт неможливо закінчити, а можна лише призупинити. По ходу процесу зазвичай спливають технічні нестиковки, несподівані витрати і проблеми з виконавцями. Однак професіонали знають, як уникнути цих неприємностей. Фахівці Академії ремонту «Візантія» – лідера столичного ринку будівельно-ремонтних послуг – розповідають, що цілком реально розпочати і завершити ремонт у встановлені терміни, якщо розглядати його як будь який комплексний проект (приклади на сайті компанії http://vizantiya.com.ua).

 Для початку, слід приділити увагу плануванню: підготувати грамотний дизайн-проект, креслення, кошторис і план робіт. Чим ретельніше продуманий інтер’єр – від стилю до матеріалів і меблів, тим легше втілити концепцію простору в життя. Важливо передбачити і прорахувати всі деталі заздалегідь, інакше пізніше можна зіткнутися з прикрими і, часом, дорогими сюрпризами. Належний пакет проектної документації з усіма кресленнями і специфікаціями, а також детальний розрахунок вартості допоможуть гарантувати, що фактична ціна ремонту співпаде з очікуваною. Далі, обґрунтовано буде перевірити кошторис, який пропонує компанія-виконавець. Занадто дешевий кошторис має викликати запитання. Робота професійної бригади та якісні матеріали не можуть коштувати нижче ринкової ціни. У той же час, трапляється, що підрядники невиправдано завищують ціну на послуги. Наймана організація повинна аргументовано роз’яснити, що стоїть за кожною статтею витрат і який обсяг робіт планується на кожному етапі.

 Вкрай важливий момент – вибір підрядника. На сьогоднішньому будівельному ринку є як успішні професіонали з ім’ям, які надають сервіс високого рівня, так і дилетанти, які обіцяють виконати роботу недорого, але в підсумку страждає якість. Важливо перевірити репутацію виконавця: якщо це фірма – про неї розкажуть відгуки в інтернеті, сайт, приклади виконаних проектів; якщо приватна бригада – допоможуть рекомендації колишніх клієнтів, огляд об’єктів.

 Надійна будівельна організація завжди інвестує в обладнання, команду і маркетинг. Співробітники таких компаній, як правило, працюють довго, володіють новітніми технологіями та інструментами, а також досконально знають свою професійну область.

 Серйозні будівельні компанії дотримуються всіх державних норм і стандартів робіт, що завжди вимагає певних термінів для виконання завдання. Якісний комплексний ремонт технічно неможливо зробити за місяць.

 Академія ремонту «Візантія» в основу свого бізнесу поклала якість і турботу про клієнта. Ще 15 років тому компанія першою на ринку приватного будівництва і проектування почала пропонувати повний цикл ремонтних та оздоблювальних послуг «під ключ». З 1998 р. реалізовано більше 300 проектів – житлових і громадських приміщень у Києві та області.

 За ці роки була вироблена бізнес-модель, що дозволяє реалізовувати проекти будь-якої складності на вищому рівні: чітка етапність робіт і вузька спеціалізація підрозділів. У «Візантії» є власне архітектурне бюро, де працюють тільки досвідчені дизайнери та архітектори. Вони створюють індивідуальні стильні та ергономічні інтер’єри, складають детальні плани і креслення, розробляють всю необхідну документацію. Всі виконроби мають профільну вищу освіту. Робітники – фахівці у своїй конкретній області: сантехніка, електрика, плитка, підлоги, штукатурка і т.д. Щоб потрапити в компанію, майстри проходять жорсткий відбір. Багато співробітників регулярно підвищують кваліфікацію у західних фірм-виробників обладнання та матеріалів.

 На всі роботи компанія надає гарантії.

  На правах реклами.

Читайте також: