fbpx
Політика

Порошенко провів телефонну бесіду з Путіним

Прес- служба президента України повідомила про те, що 26 листопада Петро Порошенко провів телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним. При цьому в прес-службі спростували, що при розмові був присутній посол Росії в Україні Михайло Зурабов, а також те, що з боку Володимира Путіна звучали якісь погрози.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Вчора Михайло Юрійович Зурабов не був присутній при телефонній розмові президента України з президентом Російської Федерації. Відповідно, такої ж сумнівної якості є інформація з посиланням на джерела, яка пішла в деякі ЗМІ, щодо ймовірних погроз, що прозвучали під час телефонної розмови», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 У прес-службі підкреслили, що Петро Порошенко є президентом суверенної держави і в ультимативній формі з ним би ніхто не зміг розмовляти.

Читайте також: