fbpx
Політика

Ірина Геращенко пропонує провести перше засідання нового Кабміну на Донбасі

 Народний депутат України від партії «Блок Петра Порошенка», уповноважений президента з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко пропонує провести перше засідання нового уряду на Донбасі.

 Читайте: Кабмін Яценюка склав повноваження перед новим парламентом

 За її словами, міністри повинні не тільки розмірковувати про те, як допомогти жителям регіону, а й на власні очі побачити, що там відбувається, і вже, виходячи з цього, формувати відповідну державну політику.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Неправильно, коли міністри та інші політичні фігури знаходять час на закордонні відрядження, але не знаходять часу для того, щоб відвідати ці регіони», – підкреслила вона.

 Ірина Геращенко переконана, що представникам усіх гілок влади слід більше спілкуватися з населенням територій, які підконтрольні центральній владі, і доносити до них позицію Києва.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 При цьому глава Луганської ОДА Геннадій Москаль, який виступав разом з Іриною Геращенко на прес-конференції, звернув увагу на те, що на територіях, підконтрольних українській владі, не було жодного міністра. За його словами, це неприйнятно.

  За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: