Путін тисне на Порошенка в питанні НАТО – Олександр Доній

Екс- депутат Верховної Ради України Олександр Доній вважає, що Володимир Путін якимось чином тисне на президента України Петра Порошенка в питанні НАТО. До відповідного висновку він дійшов у зв’язку з останніми заявами глави держави щодо вступу в НАТО.

 «Вже США і НАТО дають сигнали Україні про те, що готові бачити Україну в НАТО. І що заявляє Порошенко? Що Україні знадобиться як мінімум 6 років, тільки після яких буде проведено референдум щодо вступу в НАТО! Чому 6 років? Відповідь проста – це означає, що за термін свого президентства Порошенко і не думає, що Україна буде долучатися до НАТО! Як того і хоче Путін», – написав він у Facebook.

 Крім того, Олександр Доній звернув увагу і на такі факти як те, що висуванець Порошенка Павло Клімкін, який є главою МЗС України, заявив, що Україна не збирається подавати заявку на вступ до НАТО.

Related Post

 Також Олександр Доній зазначив, що в першому варіанті коаліційної угоди, запропонованої «Блоком Петра Порошенка», на 46 сторінках не було згадки про вступ до НАТО. За його словами, відповідний пункт з’явився лише під тиском інших партій.

 «Так чому ж так Путін натиснув на Порошенка, що той публічно відмовляється ставити для України метою вступ в НАТО протягом свого президентства?», – поцікавився Олександр Доній.

Leave a Comment