Зурабов повідомив про відсутність планів зустрічі між Києвом і Кремлем

Посол Російської Федерації в Україні Михайло Зурабов повідомив, що російська сторона поки не планує офіційні візити своїх представників в Україну, однак робочі зустрічі можливі.

"Я не думаю, що якісь офіційні візити найближчим часом у нас будуть. Вони, швидше за все, будуть носити робочий характер, але з урахуванням того, що все-таки короткий контакт породив якийсь якийсь стриманий оптимізм і необхідність уточнити порядок, з іншого боку, подивитися можливість сьогоднішньої влади України реалізувати домовленості", – сказав Михайло Зурабов журналістам у Києві, відповідаючи на питання про те, чи можуть відбутися найближчим часом контакти на вищому рівні керівництва двох країн.

Related Post

Про це російський посол повідомив після відвідування церемонії інавгурації президента Петра Порошенка у Верховній Раді. Напередодні ввечері, після трьох місяців відсутності, посол Зурабов повернувся до Києва.

Нагадаємо, в суботу, сьомого червня, новообраний глава держави Петро Порошенко прийняв присягу на вірність Україні і вступив на посаду президента. Прийняття присяги проходило на урочистому засіданні Верховної Ради України.

Leave a Comment