Я заздрю ​​вам, українці, – російський актор Пашинін

Російський актор театру і кіно Анатолій Пашинін, на відміну від таких поплічників Кремля як Михайло Пореченков, ризикнув всім і став на бік України, протестуючи проти російського режиму. Своїми вчинками він довів, що свобода дорожча, ніж кар’єра і успіх. В одному з інтерв’ю Анатолій Пашинін розповів, що стояв на Майдані в Києві, бачив людей, що вийшли проти режиму Януковича, бачив народження вільних людей.

«Для себе я вирішив, що для мене свобода – це влада людини над собою. Давайте чесно визнаємо, в українців більше влади над собою, над своєю країною, над своєю долею, ніж у нас, росіян. Я заздрю ​​їм!», – зізнався російський актор.

Related Post

Анатолій Пашинін не побоявся виступити проти режиму Кремля, через що позбувся практично всього на батьківщині. Але це дрібниці, зізнався він, порівняно з тим подвигом, який здійснюють українці на Донбасі, захищаючи свою країну. У Росії теж є маса людей, готових повстати проти режиму Путіна, але на відміну від українців, вони бояться за своє життя.

«У Росії є ціла купа геніальних людей, які бояться відкрити рота, бо їх уб’ють. Вб’ють страшно, безглуздо, а потім ще скажуть, що помер від передозування наркотиками або ще якийсь бруд придумають, щоб хлюпнути на могилі».

Анатолій Пашинін про ситуацію на Донбасі (відео):

Leave a Comment