fbpx
Політика

Я заздрю ​​вам, українці, – російський актор Пашинін

Російський актор театру і кіно Анатолій Пашинін, на відміну від таких поплічників Кремля як Михайло Пореченков, ризикнув всім і став на бік України, протестуючи проти російського режиму. Своїми вчинками він довів, що свобода дорожча, ніж кар’єра і успіх. В одному з інтерв’ю Анатолій Пашинін розповів, що стояв на Майдані в Києві, бачив людей, що вийшли проти режиму Януковича, бачив народження вільних людей.

«Для себе я вирішив, що для мене свобода – це влада людини над собою. Давайте чесно визнаємо, в українців більше влади над собою, над своєю країною, над своєю долею, ніж у нас, росіян. Я заздрю ​​їм!», – зізнався російський актор.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Анатолій Пашинін не побоявся виступити проти режиму Кремля, через що позбувся практично всього на батьківщині. Але це дрібниці, зізнався він, порівняно з тим подвигом, який здійснюють українці на Донбасі, захищаючи свою країну. У Росії теж є маса людей, готових повстати проти режиму Путіна, але на відміну від українців, вони бояться за своє життя.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«У Росії є ціла купа геніальних людей, які бояться відкрити рота, бо їх уб’ють. Вб’ють страшно, безглуздо, а потім ще скажуть, що помер від передозування наркотиками або ще якийсь бруд придумають, щоб хлюпнути на могилі».

Анатолій Пашинін про ситуацію на Донбасі (відео):

Читайте також: