fbpx
Право

Перевірка суддів відповідно до закону «Про очищення влади» розпочнеться 1 грудня

З метою виконання вимог Закону України "Про очищення влади" голова Верховного Суду України Ярослав Романюк видав розпорядження про перевірку відомостей про застосування заборон, передбачених цим Законом, передає УНН з посиланням на прес -службу ВСУ.

Розпорядженням встановлена ​​дата початку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади" щодо суддів Верховного Суду України – 1 грудня 2014 року.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Відповідальним за проведення перевірки визначили управління кадрової роботи, яке повинне організувати прийом від суддів Верховного Суду України власноруч написаних заяв про застосування або незастосування до них заборон, визначених частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України " Про очищення влади", згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей про них.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

До 11 грудня 2014 управління кадрової роботи має поінформувати Главу ВСУ про подачу відповідних заяв суддями Верховного Суду України.

Джерело: УНН

Читайте також: