fbpx
Політика

М.Горбачов вважає, що В.Путіну варто уважно ставитися до слів А.Меркель

Екс- президент СРСР Михайло Горбачов планує передати свою розмову з канцлером Німеччини Ангелою Меркель президенту Росії Володимиру Путіну. Про це він заявив у Москві в п’ятницю, 21 листопада, представляючи свою нову книгу "Після Кремля", передає УНН з посиланням на "Радіо Свобода".

За словами Горбачова, він і його дочка Ірина мали "інформативну" розмову з Меркель протягом 7-9 листопада, коли святкували падіння Берлінської стіни.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

"Ми мали дуже цікаву розмову, але я прибережу все для нашого президента", – зазначив Михайло Горбачов. Він зазначив, що Ангела Меркель є "дуже відповідальним політиком" і порадив Володимиру Путіну прислухатися до того, що вона говорить.

Нагадаємо, глава уряду ФРН Ангела Меркель прийняла 10 листопада колишнього президента СРСР Михайла Горбачова. Як повідомив офіційний представник уряду ФРН Штеффен Зайберт, зустріч носить довірчий характер і проходить у закритому для преси режимі.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Заяв за її підсумками не планується. Зайберт зазначив, що Меркель і Горбачов обговорять, зокрема, кризу в Україні. У цьому питанні є, "як видно, розходження в думках", додав він.

Джерело: УНН

Читайте також: