Ватажок терористів “ЛНР” викликав П. Порошенка на дуель

Так званий глава самопроголошеної "Луганської народної республіки" Ігор Плотницький викликав на дуель президента України Петра Порошенка. Про це йдеться у відкритому листі керівника "ЛНР" до українського лідера, передає УНН з посиланням на ТАСС.

 На думку І. Плотницького, результат поєдинку визначить переможця в збройному протистоянні між Києвом і ополченцями і дозволить покласти край війні. "Давайте за прикладом древніх слов’янських вождів і славних козацьких отаманів зійдемося в поєдинку. Хто переможе, той і диктує протилежній стороні свої умови…", – пише "глава ЛНР".

 У зв’язку з цим він запропонував П. Порошенкові самостійно вибрати час і місце проведення дуелі, а також залишив за ним вибір зброї.

Related Post

 І. Плотницкий також заявив, що не заперечує проти прямої трансляції поєдинку по телебаченню. Він пообіцяв, що в разі перемоги першим ділом розпорядиться про негайне припинення військових дій, а також про виведення за межі "ЛНР" і "ДНР"  "всіх законних, напівзаконних і незаконних збройних формувань України".

 Джерело: УНН

Leave a Comment