fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ватажок терористів “ЛНР” викликав П. Порошенка на дуель

Так званий глава самопроголошеної "Луганської народної республіки" Ігор Плотницький викликав на дуель президента України Петра Порошенка. Про це йдеться у відкритому листі керівника "ЛНР" до українського лідера, передає УНН з посиланням на ТАСС.

 На думку І. Плотницького, результат поєдинку визначить переможця в збройному протистоянні між Києвом і ополченцями і дозволить покласти край війні. "Давайте за прикладом древніх слов’янських вождів і славних козацьких отаманів зійдемося в поєдинку. Хто переможе, той і диктує протилежній стороні свої умови…", – пише "глава ЛНР".

 У зв’язку з цим він запропонував П. Порошенкові самостійно вибрати час і місце проведення дуелі, а також залишив за ним вибір зброї.

 І. Плотницкий також заявив, що не заперечує проти прямої трансляції поєдинку по телебаченню. Він пообіцяв, що в разі перемоги першим ділом розпорядиться про негайне припинення військових дій, а також про виведення за межі "ЛНР" і "ДНР"  "всіх законних, напівзаконних і незаконних збройних формувань України".

 Джерело: УНН

Читайте також: