Росія може змінити свою позицію щодо Сирії, якщо Башар Асад «займається шахрайством», – заява Сергія Іванова

 Як відомо, Росія виступає проти військового втручання в сирійський конфлікт. Саме завдяки позиції Російської Федерації, як вважають багато експертів, питання військової операції в Сирії все ще залишається на стадії обговорення.

 Однак позиція Росії в сирійському питанні може змінитися. За словами голови адміністрації російського президента, таке може статися лише в тому випадку, якщо лідер Сирії Башар Асад «шахраює». Голова адміністрації президента Росії Сергій Іванов, слова якого сьогодні наводять ЗМІ, заявив наступне: «Я говорю зараз теоретично і гіпотетично, але якщо у нас з’явиться упевненість, що Асад шахраює, ми можемо змінити нашу позицію». Така заява Сергія Іванова прозвучала на конференції Лондонського міжнародного інституту стратегічних досліджень "Глобальний стратегічний огляд", що проходить у Стокгольмі.

Related Post

 Сергій Іванов підкреслив, що Російська Федерація визнає дипломатичні шляхи вирішення сирійської проблеми. Прокоментував голова адміністрації президента Росії і ситуацію з затримкою надання сирійською стороною інформації про місця зберігання хімічної зброї. На думку Сергія Іванова, зволікання в цьому питанні може бути викликано тим, що президент Сирії Башар Асад не контролює всю територію держави.

 За матеріалами: podrobnosti.ua

Leave a Comment