fbpx
Політика

«У коаліції буде баланс і розстановка до ефективної роботи», – Аваков

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков прокоментував нинішні переговори щодо створення парламентської коаліції. Глава МВС України впевнений, що вже до початку грудня «коаліція партій Майдану» остаточно скоординує свої дії, щоб «в єдності протистояти всім викликам часу». Таку думку Арсена Авакова передає агентство «Українська правда».

«Я переконаний, що вже до початку грудня, коли закінчаться всі післявиборчі формальності і збереться нова Верховна Рада – коаліція партій Майдану явить свою цілеспрямованість і єдність перед обличчям викликів і загроз, які в даний момент стоять перед Україною. Іншого не дано. Народ не дозволить. Час не дозволить», – міркує Арсен Аваков.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

Після цього міністр внутрішніх справ зазначив, що для пошуку політичного компромісу і балансу у сторін залишається ще кілька днів. У зв’язку з цим Арсен Аваков закликав політиків не витрачати час, що залишився на «мильні опери переживань на ток-шоу, взаємний тролінг позицій і друзів». За його словами, час, що залишився політикам слід витрачати з користю. Зокрема, народні депутати повинні планувати свої «енергійні дії» з першого ж дня роботи нового парламенту.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

«Це добре розуміє "Народний фронт" і команда прем’єр-міністра. Упевнений, знаю це – так само добре це розуміє і орієнтує дії своєї команди і наш президент. Я бачу настрій багатьох новообраних народних депутатів. Знаю міру і межу вашого терпіння і вимогливості. Саме тому не сумніваюся – буде баланс і розстановка до ефективної роботи», – підсумував міністр внутрішніх справ України.

Читайте також: