fbpx
Політика

В МЗС України прокоментували лист Плотницького

  У Міністерстві закордонних справ України обурилися бажанням так званого глави самопроголошеної Луганської народної республіки Ігоря Плотницького викликати президента України Петра Порошенка на "поєдинок".

 "Плотницький, який керував підлим викраденням і передачею в руки ФСБ жінки, Надії Савченко, гідний лише "дуелі" з українським судом", – написав у своєму Твіттері речник МЗС України Євген Перебийніс.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 І. Плотницький написав відкритий лист президенту України Петру Порошенку, в якому він викликав П.Порошенка "зійтися у двобої".

 "Я абсолютно переконаний: і громадяни Луганської та Донецької народних республік, і весь народ України, і всі нормальні люди на землі найбільше хочуть миру. Так навіщо ж ви налаштовуєтеся розглядати найгірші сценарії? Я пропоную вам розглянути тільки один, але дуже хороший сценарій: давайте за прикладом давніх слов’янських вождів і славних козацьких отаманів зійдемося в поєдинку. Хто переможе, той і диктує протилежній стороні свої умови", – йдеться в листі глави ЛНР президенту України П.Порошенкові.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

  Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: