fbpx
Політика

І.Геращенко: «Перш ніж вступити в НАТО, потрібно провести реформи в українській армії»

Сьогодні на порядку денному не стоїть питання негайного вступу України в НАТО, але ми вправі визнати свій шлях, ми прагнемо до них приєднатися. Таку думку в ефірі "5 каналу" висловила уповноважений президента з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко, передає кореспондент УНН.

І. Геращенко зазначила, що Росія визнала парламентські вибори в Україні, тому вона повинна поважати вибір українського народу, який проголосував за євроінтеграцію. "Український народ вибрав ті політичні сили, які усвідомлюють рівень безпеки, який сьогодні стоїть перед Україною, рівень загроз, який стоїть перед нашим суверенітетом. Наше право самим визначати, яким саме чином захищати територіальну цілісність і незалежність України", – зазначила вона.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

"Сьогодні на порядку денному не стоїть питання членства в НАТО вже завтра, але Україна має право визнати свій шлях, ми вибираємо той або інший вектор, ми прагнемо до них приєднатися", – зазначила І. Геращенко.

Разом з тим вона підкреслила, що інтеграція в НАТО означає в першу чергу реформи, в тому числі в армії.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Джерело: УНН

Читайте також: