fbpx
Політика

Парубій: Російський спецназ причетний до масових розстрілів на Майдані

З самого початку Майдану 21 листопада 2013 року в Україні були присутні російські маріонетки, які спостерігали за подіями в Україні і виконували путінські накази щодо дестабілізації ситуації в країні. Більш того, російські спецназівці причетні до масових розстрілів невинних людей на Майдані. Про це в ефірі програми «Шустер LIVЕ» заявив кандидат в народні депутати України Андрій Парубій.

«Я не можу стверджувати, але я можу говорити про робочої версії: відомо, що російський спецназ знаходився на базі української «Альфи» і вони були задіяні в операції (щодо зачистки Майдану, – ред.). І я впевнений, вони були причетні до розстрілу людей, особливо 20 лютого», – заявив політик.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

Читайте: За організацією масових вбивств на Майдані стоїть Янукович і його син Олександр, – МВС

За словами Андрія Парубія, екс-президент Віктор Янукович був звичайною маріонеткою в руках Володимира Путіна. І коли почалися масові протести в Україні, російський президент радив Віктору Януковичу бути жорсткішим з активістами Майдану і показати, хто в домі господар. Але в той час український президент навіть не підозрював, проти якої сили «пре», і що її перемогти не можна.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Парубій про причетність росіян до подій в Україні (відео):

Читайте також: