fbpx
Політика

Віктор Орбан: “Ми не проросійська держава, а проугорська”

Угорщина – це не проросійська держава. З такою заявою виступив глава угорського уряду Віктор Орбан. За словами прем’єр – міністра країни, його держава є «проугорською».

«Повна нісенітниця називати Угорщину проросійською державою. Угорщина є проугорською», – прокоментував ситуацію Віктор Орбан.

Нагадаємо, що неодноразово угорського прем’єра викривали в тому, що він є прихильником режиму Володимира Путіна. Однак сьогодні Віктор Орбан заявив, що для його уряду найважливіше – це захист інтересів та суверенітету Угорщини.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

У зв’язку з проросійськими настроями глави уряду, на вулиці в Угорщині вийшли тисячі людей, які вимагали від прем’єр – міністра піти у відставку. Сам Орбан з приводу свого ставлення до російського агресора висловлювався двояко. Спочатку він підтримував політику агресора, а потім він підтримав введення санкцій проти Російської Федерації за її дії на території України.

Читайте також: