fbpx
Політика

Михайло Саакашвілі розповів про те, як можна “паралізувати” уряд Путіна

Над Україною нависла національна загроза через дії російського агресора. Так вважає колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі. За його словами, російський президент Володимир Путін мобілізував всі свої сили і має намір провокувати диверсії.

Михайло Саакашвілі підкреслив, що введення санкцій щодо терористів важливе, але цього буде недостатньо.

Читайте: Російський опозиціонер: "У Путіна немає союзників"

«Володимир Путін здійснив певні кроки, які можна вважати підготовкою до наступу на Україну. З одного боку російський президент підписав газовий договір з Україною, а з іншого боку – його літаки продовжують літати над Атлантикою. Він готується до наступу на Україну. І я маю на увазі не суто політичну підготовку», – висловив свою точку зору грузинський політик.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За словами Михайла Саакашвілі, про підготовку до наступу каже виведення великої кількості танків з Абхазії, а також перевезення цих танків в Україну.

«Санкції Європи працюють, але Європейському Союзу слід припинити поставки та придбання російської нафти через нафтопровід «Дружба», а потім потрібно відмовитися від російського газу. Все це паралізує уряд Путіна», – додав він.

Читайте також: