fbpx
Інновації

7 причин купувати продукти в online-супермаркеті

 Дослідний холдинг Ромир і FactumGroupUkraine з’ясували, що щодня близько 70% відвідувачів інтернету роблять покупки онлайн. Аналітичний центр AVenturesCapital вважає, що в найближчі п’ять років оборот ринку e-commerce на території України зросте до $ 10 млрд, тобто придбає таку ж популярність, як і за кордоном. Це не користувачі стали ледачими, це прийшов час численних інтернет-магазинів, що спокушають потенційних клієнтів низькими цінами, кращою якістю і широким асортиментом. Мережа інтернет-маркетів розвивається настільки швидко, що в якийсь момент споживач вирішує віддавати перевагу онлайн-покупкам, а не виснажливим чергам на касах, важким баулам з їжею або тривалому шопінгу по торгових центрах.

 І не через те, що це модно, а тому що це вигідно, легко і швидко. Багато хто з нас вибирає більш економний спосіб «ходіння по магазинах». Побутова техніка, популярні гаджети, музика і відео, медичні препарати, одяг і парфумерія і навіть продукти харчування – все що завгодно може опинитися на віртуальних прилавках. Тенденції останніх говорять про те, що темпи зростання електронних торговельних майданчиків і середня вартість онлайн-покупок стрімко збільшуються. Аудиторія відбирає кращі інтернет-магазини, час від часу здійснюючи в них покупки. На користь електронної комерції говорить і число офлайн-магазинів, що міняють дорогу оренду в центрі міста на скромну – в Мережі.

 Ми вже відвикли готувати домашню піцу, їхати в інший кінець міста за покупками, все рідше з’являємося на ринках, в супермаркетах, поступово забуваємо, як розплачуватися готівкою. Отримавши доступ в Інтернет, сучасний користувач вибирає економічно вигідний, надійний і моментальний спосіб замовлення авіа або з/д квитків, бронювання готелів в будь-якій точці планети, замовлення на будинок або в офіс обідів, оформлення банкетів, покупку побутової техніки, меблів та багато ін.

 Серед впливових онлайн-маркетів в Україні можна виділити інтернет-магазин продуктів produktoff.com, який гарантує якість своєї продукції, своєчасну доставку і безліч вигідних пропозицій для постійних клієнтів.

 Інтернет-магазин продуктів – це сучасне рішення економії часу, нервів і грошей.

 Здійснюючи покупки в online-супермаркеті produktoff.com, ви:

  1.  отримуєте доступ до найбільшого асортименту товарів з усіх інтернет-супермаркетів;
  2.  самостійно обираєте зручний спосіб розрахунку;
  3.  отримуєте швидку своєчасну доставку на дім і найкращий сервіс;
  4.  платите за якість, а не рекламу і підступні цінники;
  5. отримуєте можливість здійснювати замовлення на будинок, в офіс або в ресторан;
  6.  отримуєте масу вільного часу для сім’ї, друзів і улюблених занять;
  7.  отримуєте гарантію на те, що Ви залишитеся здоровим завдяки якості продукції.

 Спеціальна пропозиція інтернет-супермаркету продуктів – це ексклюзивний керамічний, алюмінієвий, пластиковий і порцеляновий посуд від провідних світових виробників, включаючи прилади для гриля і барбекю, функціональну техніку і цікаві столові дрібниці, на зразок підставок, фруктовниць, побутової «хімії» і дизайнерського декору.

 Напередодні свят нема чого бігати по продуктових магазинах, прокатувати гуму автомобіля і витрачати час на нескінченні черги. Здійснюйте замовлення в один клік з 100% упевненістю в якості будь-якої продукції.

  На правах реклами.

Читайте також: