fbpx
Політика

Порошенко розпорядився припинити обслуговування банківських рахунків в зоні АТО

  НБУ повинен вжити заходів щодо припинення обслуговування всіх банківських рахунків на окремих територіях в зоні проведення АТО. Про це йдеться в указі президента України №876/2014, яким вводиться в дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 4 листопада "Про невідкладні заходи щодо стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій і Луганській областях", повідомляє УНН.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 "Запропонувати Національному банку України вжити у місячний строк заходів щодо припинення обслуговування банками рахунків, у тому числі карткових, відкритих суб’єктам господарювання всіх форм власності та населенню на окремих територіях в районі проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях", – йдеться в документі.

 Нагадаємо, також відповідно до Указу в окремих районах Донецької та Луганської областей також припиняється функціонування державних підприємств та установ.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Джерело: УНН

Читайте також: