fbpx
Політика

Порошенко доручив вивезти в’язнів із зони АТО

Із зони АТО терміново вивезуть засуджених та затриманих. Також буде розглянуто можливість амністії за неважкі злочини. Про це йдеться в Указі президента України №876/2014, яким вводиться в дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 4 листопада "Про невідкладні заходи щодо стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій і Луганській областях", повідомляє УНН.

 Міністерству юстиції України доручили невідкладно вжити заходів для забезпечення переміщення органів та установ Державної кримінально – виконавчої служби України, засуджених та осіб, узятих під варту, з окремих територій в районі проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях в інші регіони України, а також внести пропозиції щодо амністії осіб, які відбувають покарання в цих установах і засуджених за злочини невеликої та середньої тяжкості.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Указом також доручено вжити заходів щодо внесення в установленому порядку пропозицій про переведення суддів з судів, розташованих на окремих територіях в районі проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, в суди, розташовані на іншій території України.

 Джерело: УНН

Читайте також: