fbpx
Політика

Екс-нардеп Жебрівський: Україна – це останній Рубікон наступу «шизоїда» Путіна на Європу

Колишній народний депутат України Павло Жебрівський вважає безглуздою подальшу мобілізацію українських хлопців до армії. Війна, яка зараз ведеться на Донбасі, вимагає інших методів. Яких саме, він розповів в ефірі програми «Право на владу». За словами політика, в першу чергу, Україна має зміцнювати свою боєздатність, збільшувати кількість сучасної військової техніки, в свою чергу вітчизняні дипломати повинні вимагати всебічної європейської підтримки в цьому питанні.

«Сьогодні бойових зіткнень лоб в лоб, штикових атак немає. Сьогодні працюють град, смерчі, помста і т.п. Сьогодні працює артилерія і міномети. Фактично набирати, мобілізовувати людей немає необхідності. Треба витрачати гроші на велику нормальну зброю», – вважає політик.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Павло Жебрівський упевнений, що поки Україна не перекриє кордон, російські війська і далі будуть лізти на територію української держави і поширювати свої маревні ідеї. Крім того, свою лепту повинно внести і Міністерство закордонних справ України, ведучи дипломатичні переговори з представниками європейських країн.

«Сьогодні робота МЗС, на моє велике переконання, має бути спрямована на те, щоб змусити зрозуміти європейське і світове співтовариство, що Україна – це останній рубікон наступу Путіна, цього шизоїда, на Європу. Ваші зусилля мають бути сильнішими, більш жорсткими і ваш голос, як країни, що стоїть на сторожі інтересів усього світу і недопущення Третьої світової війни, повинен звучати активніше», – сказав Павло Жебрівський.

Читайте також: