fbpx
Політика

Винні у злочинах проти Майдану повинні бути покарані, – Порошенко

Суспільство вимагає проведення ефективного розслідування злочинів, які були скоєні на Майдані. І силовики повинні докласти максимум зусиль, щоб всі винні були покарані. Про це на нараді з керівниками силових відомств заявив президент України Петро Порошенко, повідомляє прес – служба глави держави.

«Далі затягувати з цією справою ми просто не маємо права. Жодна смерть не повинна залишитися без покарання тих, хто виконував і організовував виконання цих злочинів», – сказав Петро Порошенко і додав, що ініційований ним закон (№ 4448а «Про внесення змін до Кримінального та Кримінально – процесуального кодексів України щодо невідворотності покарання за окремі злочини проти основ національної безпеки, суспільної безпеки та корупційні злочини») дає підстави для заочного засудження винних в масових розстрілах на Майдані.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Суспільство має знати, що влада сьогодні діє ефективно, і ті, хто скоїв злочин, вже опинилися або опиняться на лаві підсудних», – резюмував глава держави.

Читайте також: