fbpx
Футбол

Депутат Держдуми готовий пожертвувати Капелло свою річну зарплату

Перший заступник голови комітету Державної Думи Росії з фізичної культури, спорту і справах молоді Дмитро Свищев заявив, що він особисто перерахує наставнику збірної Росії італійському фахівцеві Фабіо Капелло свою річну зарплату, якщо команда переможе на чемпіонаті світу чи Європи.

«Якщо Фабіо Капелло зуміє привести нашу національну команду з футболу до перемоги в якомусь значущому заході, наприклад, чемпіонаті світу або чемпіонаті Європи, то я особисто перерахую йому всю свою річну зарплату», – заявив представник Державної Думи Дмитро Свищев.

Крім цього, російський депутат повідомив, що на сьогоднішній день у нього немає достовірної інформації про те, що Російський футбольний союз не виплачує зарплату Фабіо Капелло. За його словами, він чув про це тільки із засобів масової інформації.

«Коли інформація дійде до комітету Держдуми, тоді ми, можливо, будемо піднімати це питання. Ми можемо вийти на зв’язок з Російським футбольним союзом, але ніяких заходів впливу ми прийняти не можемо», – підкреслив Свищев.

Читайте також: