fbpx
Політика

Gazeta Wyborcza: “Росія хоче пробити коридор до Криму”

Деклараціям Російської Федерації вірити не можна, а Мінські домовленості – це свідчення нераціонального використання паперу. Про це сьогодні, 12 листопада, повідомляє польське авторитетне видання Gazeta Wyborcza.

«Вірити словам чи заявам російського керівництва немає ніяких підстав. Можна вірити лише в дії. Якщо російська військова авіація порушувала повітряний простір в Європі і на Алясці, змушуючи підніматися в повітря літаки НАТО, і якщо росіяни провели тестовий запуск ракети, яка може переносити ядерну зброю, то це може говорити тільки про погані наміри», – констатували в польському виданні.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Як зазначають автори статті, підписані Мінські домовленості «чомусь стосуються тільки української сторони, так як сепаратисти одразу задекларували, що вони не мають відношення до буферної зони, а відступити повинні українські війська».

Газета відзначає, що російські війська не збираються залишати територію України.

«У Росії безперервно повторюють, що Крим належить їм, і тепер їй потрібно отримати сухопутний кордон з Кримом, так як міст Росія – Крим був би занадто дорогим. Судячи з пересування російських військ, вони збираються пробити через Україну коридор до Криму», – вважає видання.

Читайте також: