fbpx
Політика

Представники майбутніх фракцій парафують проект коаліційної угоди 14 листопада, – Юрій Луценко

Лідер партії «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко перед початком консультацій представників майбутніх фракцій повідомив про те, що розраховує, що вже в цю п’ятницю, 14 листопада, фракції парафують проект коаліційної угоди і запропонують його обраним народним депутатам.

 «Наша ключова задача – завершити цей етап роботи, отримати під проектом підписи уповноважених представників фракцій для того, щоб у перший день роботи парламенту народні депутати могли поставити під коаліційною угодою свої підписи», – сказав він.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 При цьому Юрій Луценко зазначив, що до обговорення кадрового складу майбутнього уряду справа поки що не доходила. За його словами, відповідно до процедури, визначеної в Конституції, на посаду прем’єр – міністра буде внесена кандидатура Арсенія Яценюка, і вже він запропонує Раді коаліції, а після і всій коаліції, своє бачення персонального складу Кабінету міністрів.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

  «Можливо, на тому етапі і відбудуться дискусії навколо певних пропозицій», – припустив Юрій Луценко.

 За його словами, кандидатура прем’єра об’єднує всі фракції коаліції, і зараз йде робота над змістом реформ нової влади.

  

Читайте також: