Борислав Береза: “Добровольчі батальйони – це плече, на яке влада повинна спиратися

Будь-якій владі потрібно не боятися, а з повагою ставитися до свого народу. Так вважає спікер «Правого сектора» Борислав Береза​​, який заявив про це в інтерв’ю виданню «ГОРДОН».

«Бо зазвичай дії, які не відповідають інтересам держави і суспільства, викликають обурення серед народу і можуть привести до зміни влади. У зв’язку з цим, владі слід враховувати інтереси народу і розуміти, що є таке поняття, як політична відповідальність», – висловив свою точку зору спікер «Правого сектора» Борислав Береза​​.

Крім цього Береза ​​додав, що йому незрозуміло, чому багато людей застосовують словосполучення «добровольчі батальйони» як страшилку.

Related Post

«Ось якщо щось не те, то до вас прийдуть добровольчі батальйони.  Тільки відверте ігнорування інтересів України може призвести до того, що добровольчі батальйони вимагатимуть відставки представників влади», – вважає він.

«Добровольчі батальйони не є кийком над головою влади. Добровольчі батальйони – це плече, на яке вона повинна спиратися», – підсумував Береза ​​.
 

Leave a Comment