ЛДПР проведе 4 листопада мітинг в Бірюльово

 Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський повідомив про те, що 4 листопада його політична сила має намір провести в Західному Бірюльово мітинг. Зокрема було сказано про те, що мітинг буде проходити поруч з торговим центром «Бірюза».

«Четвертого листопада, в день народної єдності ми там проведемо мітинг. Напроти цього торгового центру «Бірюза», з мешканцями Бірюльово», – підкреслив політик.

Коментуючи вбивство молодої людини в цьому районі, Володимир Жириновський заявив, що в цьому винна влада. Він вважає, що необхідно відправити у відставку префекта, начальника управи, розігнати місцеве відділення поліції і закрити базу, щоб місцеві жителі відчували себе безпечно.

Related Post

Як зазначив лідер ЛДПР, за 20 років Державна дума абсолютно нічого не зробила для поліпшення правової бази чи моральних аспектів вирішення з національного питання.

«Є навіть комітет у справах національностей, а й той нічого не робить», – заявив Жириновський.

Нагадаємо, що молодого чоловіка на очах у його дівчини зарізав невідомий мігрант, який відразу ж зник з місця злочину. Місцеві жителі згодом зібралися на вулицях району, вимагаючи якнайшвидше розслідувати цей злочин і закрити овочеву базу, на якій працюють мігранти ї, імовірно, вбивця.

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment