fbpx
Новини світу

Н. Окунська: “Ми з дітьми просимо притулку у Франції від депутата-маніяка Власенка”

Екс -дружина Сергія Власенка Наталія Окунська разом з дітьми попросила політичного притулку у Франції від, за її словами, "депутата – маніяка". Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Ми з дітьми залишаємося у Франції і просимо притулку від депутата – маніяка Власенка. Наші документи прийняті. При будь-якій спробі псувати наше життя і тут, я буду захищатися за європейськими законами. Юля і мандат йому тут не допоможуть. Тут він НІХТО", – написала Н. Окунська.

Днем раніше вона написала, що їй стало відомо, що правоохоронними органами робилися спроби отримати інформацію про те, як і ким купувалися авіаквитки, ким забезпечувалося перетин державного кордону в аеропорту Бориспіль, а також як і ким оформлялися візи. "Отримавши жаданий мандат, Власенко не побіг дбати про долю народу, а з новими силами взявся отруювати своє та дітей життя, задіявши адмінресурс, а також ресурс свого друга – міністра внутрішніх справ Авакова. Ці та багато інших порушень прав моїх і дітей органами влади і її почесними членами змушують мене добре замислитися про мої подальші стосунки з батьківщиною", – написала Н. Окунська.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

Нагадаємо, 7 листопада Сергій Власенко написав заяву в органи про викрадення дитини. "Сьогодні стало відомо, що Власенко написав заяву в органи про крадіжку дитини. З вимогою розшукати і покарати. А як ви вітаєте дитину з днем народження? " – написала Н. Окунська.

Нагадаємо, в жовтні 2013 Н. Окунська повідомила, що її колишній чоловік Сергій Власенко програв суд щодо зменшення аліментів до 280 грн на місяць. "Сьогодні колишній програв свій позов про зменшення аліментів до 280 гривень на місяць. Його не врятувала навіть фальшива довідка про щомісячний дохід в 1140 гривень, на що нарікав адвокат "незаможного" ​​. Ми довели, що утримувати всю його нерухомість, автопарк і весь обслуговуючий персонал просто неможливо. Але Власенко не здається. Пообіцяли нам апеляцію", – написала Н. Окунська.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Як повідомлялося раніше, генеральною прокуратурою України закрито кримінальні справи щодо народного депутата України Сергія Власенка через відсутність складу злочину.

Джерело: УНН

Читайте також: