fbpx
Політика

Юрій Дерев’янко прокоментував вихід з партії «Воля» Соболєва, Войціцької і Костенка

Кандидатам у народні депутати України Єгору Соболєву, Вікторії Войціцький і Павлу Костенку, які балотувалися від партії «Воля» за списком партії «Самопоміч», партія «Воля» потрібна була лише для того, щоб потрапити в парламент. Про це заявив сьогодні на з’їзді партії народний депутат сьомого скликання і переможець цьогорічних виборів по мажоритарному округу в Івано-Франківській області, член ради партії «Воля» Юрій Дерев’янко.

 Він зазначив, що сьогодні на з’їзді було фактично втрачено трьох депутатів, яких з’їзд висунув від партії «Воля» у списку партії «Самопоміч». За його словами, сьогоднішня їхня заява про вихід з партії на з’їзді свідчить про те, що «політична партія «Воля» була їм потрібна тільки для того, щоб потрапити в парламент».

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Дерев’янко підкреслив, що «нічого страшного не сталося», але при цьому зазначив, що «не обов’язково було когось обливати брудом, обливати брудом партію, якщо чиясь позиція життєво змінилася за якийсь етап часу, за якийсь проміжок часу, або якщо є бажання розвивати якусь іншу політичну партію». Водночас він підкреслив, що в такому випадку не потрібно було нікому «псувати персональний імідж, репутацію» (йдеться про звинувачення Соболєва на адресу Деревянка в нібито його участі у темних оборудках – УНІАН).

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Джерело: УНІАН

Читайте також: