fbpx
Політика

Коломойський питанням на питання прокоментував заяву Охендовського про тиск на ЦВК

Губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський прокоментував заяву Михайла Охендовського щодо тиску на ЦВК, передає УНН з посиланням на "112 канал".

"З приводу натяків пана Охендовського про те, що я комусь нібито висловлював невдоволення результатами виборів у низці проблемних округів, хотів би для початку його запитати: чи був він на минулих вихідних в одній з елітних офісних будівель на вулиці Володимирській в Києві пізно ввечері, і як часто там бував раніше, як він там взагалі опинився, з ким він там зустрічався і з якою метою. Після отримання відповідей на ці питання, готовий до подальших коментарів", – сказав він.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Нагадаємо, голова ЦВК Михайло Охендовський зазначив, що рішення про необхідність повторного підрахунку голосів на окремих дільницях округів № № 30 і 50 з одночасним зверненням до правоохоронних органів було принциповою позицією, і додав, що йому натякали, що така його принциповість викликала серйозне невдоволення голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігоря Коломойського.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

Джерело: УНН

Читайте також: