fbpx
Політика

Каплін: Формула коаліції – Яценюк не прем’єр і прем’єр не Яценюк

Люди на Донбасі пішли на псевдовибори, тому що їх спровокували йти голосувати. Володимиру Путіну були необхідні ці «вибори» для того, щоб терористичне утворення, що сформувалося на сході України, виступало суб’єктом якоїсь регіональної або міжрегіональної, але внутрішньої, в рамках країни, політики. Таку думку в ефірі програми «Чорне дзеркало» на телеканалі «Інтер» висловив кандидат у народні депутати від партії «Блок Петра Порошенка» Сергій Каплін.

За прогнозами політика, вже через півроку в так званих ДНР і ЛРН буде мінімум 30 % безробіття, заборгованість по виплатах пенсій і соціальних допомог складе кілька мільйонів гривень. Тоді, вважає він, сепаратисти направлять цих людей до Києва, щоб ті вимагали «кращого життя» і «справедливості».

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

«Це чіткий план Путіна спровокувати в нашій країні громадянське протистояння, а попросту війну між східною Україною і європейською частиною країни», – заявив Сергій Каплін.

Також він упевнений, що вина в тому, що сьогодні переживе Україна, лежить на так званій перехідній владі: перехідному уряді Арсенія Яценюка і виконуючому тоді обов’язки президента України (йдеться про Олександра Турчинова ).

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

«Я глибоко переконаний, що Крим був не зданий, а проданий тією перехідною владою, яка існувала», – заявив він.

Сьогодні, коли йдуть дискусії про формування нової коаліції, успішний уряд України може бути створено за двома формулами: «Яценюк не прем’єр – міністр і прем’єр – міністр не Яценюк», – резюмував Сергій Каплін.

Каплін про формування коаліції (відео):

Читайте також: