fbpx
Політика

В МЗС України розповіли, чим Клімкін здивував російських інтернет-користувачів

Посол з особливих доручень МЗС України Дмитро Кулеба розповів в ефірі ТВі про те, як в українському зовнішньополітичному відомстві налагоджують комунікації з Російською Федерацією.

"Ми записали інтерв’ю міністра Клімкіна російському каналу РБК. Він був першим високопоставленим чиновником України, який дав 20 – хвилинне розгорнуте інтерв’ю. Це інтерв’ю не потрапило в ефір. Потрапив 3-хвилинний сюжет про відносини в сфері газу. Показати те, що Крим був, є і буде українським, то, що ми робимо для Донбасу телеканал відмовився і сказав: "ми цього в Росії показати не можемо!"", – сказав посол.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Дмитро Кулеба також зазначив, що росіян дивує те, що глава МЗС може, як звичайна людина, спілкуватися з громадянами в чаті.

"Ми провели двогодинний чат з російськими інтернет-користувачами. Дві години міністр сидів за комп’ютером і з ними спілкувався. Вони були вражені тим, що міністр може сісти перед комп’ютером і з ними говорити. Вони не уявляють, щоб міністр Лавров спілкувався з ними в чаті", – зазначив Кулеба.

Читайте також: