fbpx
Політика

Путін готовий офіційно визнати терористичні “ДНР” і “ЛНР” – Альфред Кох

Російський президент Володимир Путін може офіційно визнати терористичні організації на сході України. Так вважає колишній віце – прем’єр Російської Федерації Альфред Кох.

За його словами, російський президент готовий це зробити «на численні прохання трудящих».

«Потім вони почнуть просити його про військову допомогу: типу гарантуйте нам наш суверенітет, будь ласка. Після цього Путін введе в ці «республіки» свої війська, хоча в реальності – російські війська вже там. І Захід все це проковтне. Це все так банально… І огидно… », – висловив свою точку зору Альфред Кох у себе на сторінці в соціальній мережі.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Як повідомлялося раніше, 4 листопада в центрі російської столиці була проведена хода учасників акції «Ми єдині». Як заявили в МВС Москви, в цьому заході брало участь близько 75 тисяч осіб.

«Кремлівські шістки Зюганов, Жириновський, Миронов звернулися до Путіна із закликом визнати «Новоросію». Народу було мало. Діліть офіційні дані столичних правоохоронців на 5, не помилитеся», – заявив російський опозиційний політик Борис Нємцов.

Читайте також: